Filöverföring, Ideos, Mobile Partner?

Du har svenska SFI lägst nivå C och talar och skriver bra på svenska. Körkort B är ett krav och du måste kunna arbeta varierande arbetstider såsom förmiddag, eftermiddag och lördagar. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Ett plus om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning. Körkort B är ett krav och man måste kunna arbeta varierande arbetstider såsom förmiddag, eftermiddag och lördagar.

  • Ansökningarna läses vartefter och om det blir aktuellt med intervju återkommer vi till er.
  • Du är en coachande ledare som saknade filer.dll i ett nära och tydligt ledarskap ger dina medarbetare utrymme att ta ansvar och känna tillit.
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail.
  • Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar.
  • Du har erfarenhet av att sätta och följa upp ekonomiska mål.
  • Såvida inte något program använde de där real networks codecarna förstås.

Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar. Alba Service växer och vi söker nu fler städare till Södertälje-området som vill jobba med lokalstädning, trappstädning och vill ha en trygg arbetsplats. Du måste kunna förstå och uttrycka dig på svenska, har god fysik och är rökfri, har vana av att arbeta i ett högt tempo både själv och i grupp.

Melodifestivalen 2022: Se Bidragen

Kanske har du en teoretisk utbildning som grund eller så har du förvärvat erfarenheten från tidigare arbete inom området. Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning.

Du besöker kunders privata hem där du utifrån deras behov och önskemål dammsuger, städar kök & badrum, dammar, moppar, putsar fönster etc. Sannas Hemservice är ett ungt företag med aktiva städtjänster i Trestadsområdet samt Jönköping. Vi erbjuder helhetslösningar i form av kundanpassade städtjänster med fokus på kvalité, enkelhet och personlig service. OM OSS Sannas Hemservice är ett ungt företag med aktiva städtjänster i Trestadsområdet samt Jönköping. Personalen är Sannas Hemservice kärna och därför satsar…

Lediga Sommarjobb Som Operatör Hos Cepheid I Solna!

• Har högskoleutbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Vi arbetar huvudsakligen utifrån tre utbudspunkter belägna i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. • Leda och vara delaktig i olika utvecklings- och implementationsprojekt för att utveckla våra flöden, framför allt inom områden produktion och logistik. • Ansvara för att dokumentera befintliga processer i affärssystemet.

SCROLL UP